AB Gunløg råder over to kajakker og to SUPs til glæde for foreningens beboere

North-Shore-Atlantic_fb689360-243c-4d31-94e7-6b32f21bbc08_1024x.png

Kajakker

I 2019 blev der af foreningen indkøbt to Northshore-kajakker, redningsvest, bilge pumpe, pagaj, spraydeck. Foreningen stiller dem til rådighed for beboerne mod et beskedent beløb. Ansvaret er alene ens eget, hvis man låner udstyret.

 

Skærmbillede 2019-05-01 kl. 18.11.20.png

Stand up paddleboard

Der er indkøbt 2 stk SUPs samt padle, redningsvest, leash. Foreningen stiller udstyret til rådighed for beboerne mod et beskedent beløb. Ansvaret er alene ens eget, hvis man låner udstyret.

Baggrund for kajakkerne

Ideen er, at investeringen over tid tjener sig hjem, og at vi derfor sammen sørger for at betale for vedligehold etc. Vi tror på i AB Gunløg, at vi med kajakkerne sammen kan skabe endnu mere fællesskab og benytte os af det dejlige vand, der er lige uden for vores ejendom.

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt Kristoffer Friis (kristofferfriis @gmail.com) for nærmere information.

Pris

300kr i depositum for nøglen
200kr for indmeldelse (éngangsbeløb)
30kr i 'medlemsskab' om måneden (opkræves månedligt, men du binder dig for ét år, i alt 360 kroner)


Vigtigt

Bemærk, at du selv skal sørge for tøj etc. Der er pagajer og sikkerhedsudstyr, men ikke våddragter etc. Du sejler også på eget ansvar og kan ikke stille AB Gunløg ansvarlig for noget vedr. sikkerhed eller udstyr, ulykker eller andet. Ansvaret for sejlads og udstyr er alene ens eget. Du skal være indstillet på at hjælpe en smule til, når der er behov for en rengøring etc.

Det er en rigtig god idé at have taget et kort kursus, inden man stævner ud i havnen. Det tilbyder Kajakhotellet på den anden side af vandet. Se bl.a. det introkursus, de tilbyder her. IPP2-kurset her er også rigtig godt. Kontakt os gerne, hvis du overvejer dette, da vi sandsynligvis kan opnå lidt rabat.